Onderwerp: over xolv finance

Wij gaan verhuizen!

Om maar met de deur in huis te vallen: Wij gaan verhuizen en we hebben een nieuw telefoonnummer. Huize Muyserick in Vught wordt ons nieuwe domein, fraai gelegen op het landgoed waar ook Kasteel Maurick deel van uitmaakt.

Gepubliceerd op 07/12/2021

Wordt 2022 net zo’n roerig jaar als 2021?

De jaren 2020 en 2021 zullen de geschiedenisboeken ingaan als de Covid-19- en coronajaren. Paul van Uden, algemeen directeur van Xolv, schreef al vaker over de impact van Covid-19 en met name de economische gevolgen ervan. In dit opiniestuk blikt Paul terug op het afgelopen jaar en kijkt hij naar wat 2022 voor ons in petto heeft.

Gepubliceerd op 06/12/2021

(Her)financieren in 6 stappen

Voorheen ging de ondernemer bij een kredietvraag met zijn laatste jaarrapport, en vaak vergezeld van zijn accountant, naar de huisbank. Na enkele weken ontving de ondernemer een contract ter ondertekening of in het meest negatieve geval een afwijzing. Veel alternatieven waren er niet. Het Nederlandse financieringslandschap wordt echter steeds diverser. Van 4 grootbanken en een verloren leasemaatschappij begin deze eeuw, naar meer dan 100 aanbieders -groot en klein- op dit moment. En er komen nog bijna wekelijks nieuwe aanbieders op de markt. Hoe een (her)financieringstraject eruitziet bij Xolv Finance legt Fred Soers in dit artikel uit.

Gepubliceerd op 20/10/2021

10 jaar Xolv: 10 jaar samenwerking met vertrouwde partners

Xolv bestaat dit jaar 10 jaar en dat hebben wij niet onder stoelen of banken geschoven. Het is dan ook een mijlpaal waar wij trots op zijn. Het gaat ons daarbij niet zozeer om het cijfer 10, maar vooral om de manier waarop wij al 10 jaar actief zijn in de markt. Dáár zijn wij trots op. Meer over die aanpak en de afsluiting van ons jubileumjaar leest u in dit artikel.

Gepubliceerd op 12/12/2019

Ons team is versterkt met Jelle van den Bogerd!

Het nieuwe jaar is voor ons goed van start gegaan met het verwelkomen van Jelle van den Bogerd als partner bij Xolv Financial Support.

Gepubliceerd op 19/02/2019