De kortste lijn naar
de juiste oplossing

Wie wij zijn

Xolv Finance is onderdeel van Xolv BV een van de grootste onafhankelijke brokers in kredietverzekeringen van Nederland. Wij beschikken over vele tientallen jaren ervaring op het gebied van financieringen. Dit zowel aan de kant van de kredietverstrekkers als aan de kant van de ondernemers. Xolv Finance werkt discreet is betrouwbaar en volledig bankonafhankelijk.

Wij hebben het financieringslandschap de laatste jaren drastisch zien veranderen. Van een beperkt aantal algemene banken die zich steeds verder terugtrekken uit de financieringsmarkt tot een markt met een veelheid aan aanbieders die zoveel mogelijk zaken proberen te automatiseren en te standaardiseren en vaak gebruik maken van algoritmen en Artificial Intelligence.

U kunt bij ons terecht met een diversiteit van vragen betreffende:

Wij nemen u werk én zorgen uit handen zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend en wanneer u besluit uw financieringsvraagstuk in onze handen te leggen, dan maken we vooraf heldere financiële afspraken. Zo duidelijk als wat!

Lees hier meer over onze werkwijze.

Maak kennis met ons team

Paul van Uden

Erik Bolsius

Jelle van den Bogerd

Fred Soers