Snel kunnen
beschikken over geld

Direct Lending

Snel geld lenen zonder bank, geen of weinig zekerheden hoeven stellen en vaak flexibele aflossingsmogelijkheden. Dát is Direct Lending. Aantrekkelijke kenmerken die menig ondernemer aanspreken. Zeker sinds procedures bij banken alleen maar bureaucratischer zijn geworden en banken steeds terughoudender worden met het verstrekken van geld. Direct Lending is een serieus alternatief en is wellicht de alternatieve financieringsvorm die bij u past.

Wat is Direct Lending?

Direct Lending is geld lenen zonder tussenkomst van een bank. Geldverstrekkers verstrekken rechtstreeks leningen aan bedrijven.

Het verstrekken van leningen aan bedrijven was jarenlang het exclusieve domein van banken. Lees hier meer over hoe Direct Lending als financieringsvorm is ontstaan.

Voorwaarden Direct Lending

De exacte voorwaarden zijn bij alle partijen anders. In grote lijnen zijn dit de meest voorkomende condities:

Wat zijn de voordelen van Direct Lending?

Waarom verkiezen ondernemers Direct Lending boven andere vormen van (non-bancaire) financiering? In onze ogen zijn dit de voordelen:

Toegevoegde waarde Xolv Finance

De financieringsvorm Direct Lending vergt een solide kennis van de markt. Wij weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn, wat de verstrekkers van financieringen aan voorwaarden hebben én hoe een aanvraag zo geschreven wordt dat de verstrekker snel een aanbieding kan doen.

Meer weten?